ПОДИВИТИСЯ НАШУ КОЛЕКЦІЮ

ОСНОВНІ ПРОДУКТИ

Модель
    Діаметр подушки, мм
      Довжина подушки, мм
        Компанія «New Spring»

        Пневмобалони в пружини автомобіля

        Будучи офіційно зареєстрованою торговою маркою в Україні, компанія "New Spring" здійснює розробку, виготовлення та продаж пневмобалонів для автомобілів. Встановивши задні пружини свого авто, ви продовжите цим термін служби ходової. Пневмобалони, що випускаються в умовах власного виробництва із застосуванням передових технологій і якісного каучуку, являють собою подушки, наповнені повітрям. Гумові вироби вставляються у пружину на задню вісь, що дозволяє посилити та зміцнити штатну підвіску. Наша продукція орієнтована на авто, що мають роздільну пружину та амортизатор, що властиво більшості легкових моделей.

        Для накачування можна використовувати компресор або насос, а самі пневмобалони дають можливість на власний розсуд регулювати рівень жорсткості підвіски, не впливаючи на заводську гарантію.

        Конкурентні переваги

        Прийнявши рішення замовити онлайн з доставкою по Україні, в країни СНД або ЄС пневмобалони від New Spring, ви отримуєте вироби з гарантією на 12 місяців, завдяки яким:

        1. Поліпшується керування, і знижується крен.
        2. Збільшується кліренс, що зводить до мінімуму кількість ударів підвіски про нерівність дорожнього полотна, а також полегшується прохідність транспортного засобу взимку.
        3. Усувається ефект пружин при підвищеній завантаженості.
        4. Продовжується експлуатаційний ресурс підвіски та знижується шумність у салоні.

        Уважно вивчивши модельний ряд, що регулярно оновлюється, представлений на віртуальній вітрині, ви зможете купити недорого оптимальні варіанти для легкових авто, позашляховиків, мікроавтобусів і мінівенів. Вироби повністю відповідають сучасним стандартам якості, дизайну та технологічного контенту, а їхня помірна ціна порівнянна з купівельною спроможністю вітчизняних споживачів. Не маючи по міцності і товщині стін гідних конкурентів, пневмобалони від «New Spring» мають цілу низку очевидних переваг:

        1. Здатність витримувати контакт із ПММ.
        2. Стійкість до контакту з водою, включаючи численні агресивні речовини, луги або слабкі розчини кислот.
        3. Наявність додаткових посилень на ділянках, що стикаються з відбійниками.

        Пневмобалони успішно справляються зі своїми завданнями в різних кліматичних умовах, оскільки працюють у діапазоні температур від -35 до +50 °C, а наявність ніпелю в конструкції дозволяє створювати необхідний тиск у встановленому пневматичному елементі.

        Бажаєте подбати про підвіску свого авто? Замовляйте пневмобалони в пружини автомобіля від New Spring - адже це брендова продукція з бездоганною репутацією.

        Бажаєте подбати про підвіску свого авто?

        Замовляйте пневмобалони в пружини автомобіля від New Spring